Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video| Alunecare uriașă de teren în India: șapte morți și zeci de persoane dispărute

AFP
Indonezia alunecare de teren sit minier

Cel puţin şapte persoane au murit şi alte 55 sunt date dispărute după ce o uriaşă alunecare de teren s-a produs într-o regiune izolată din Manipur, un stat din nord-estul Indiei, au anunţat joi autorităţile locale indiene, citate de Reuters.

Echipele de salvare au înfruntat ploile torenţiale şi vremea nefavorabilă pentru a scoate 19 supravieţuitori de sub dărâmături joi dimineaţă, după o alunecare de teren care s-a produs pe şantierul unei căi ferate la primele ore ale dimineţii, însă şansele de găsire a altor supravieţuitori sunt foarte mici, potrivit Agerpres.

"În total, au fost vizaţi 81 de oameni. Şansele pentru a găsi supravieţuitori în rândul celor 55 de persoane dispărute sunt foarte mici, ţinând cont de faptul că alunecarea de teren s-a produs în jurul orei 02:00", a declarat Haulianlal Guite, magistratul districtului Noney din statul Manipur.

Elicoptere ale armatei sunt pregătite să intervină şi oferă asistenţă echipelor de salvare care s-au deplasat în zona în care s-a produs alunecarea de teren.

"Elicoptere de armată aşteaptă să intervină. Vremea este foarte ostilă şi mai multe alunecări de teren îngreunează operaţiunile de salvare", a anunţat armata indiană.

Ploile fără precedent care au căzut în această lună în statele din nord-estul Indiei şi în ţara vecină Bangladesh au ucis deja peste 150 de persoane.

Alte câteva milioane au fost strămutate din cauza inundaţiilor catastrofale produse în ultimele săptămâni, iar în anumite zone mai joase numeroase locuinţe au fost complet complet acoperite de apă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.