Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ambasada Israelului sprijină artiștii rămași sursă de venit care acum se află în situația de a nu-și mai putea plăti chiriile

anima news
David Saranga

Ambasada Israelului se alătură campaniei #ActorIndependent și-i sprijină pe artiștii rămași fără unica sursă de venit care acum se află în situația de a nu-și mai putea plăti chiriile.

"Ambasada susține în fiecare an scena culturală din România, iar, în timpul acestei perioade dificile pe care o traversăm toți, am regândit modul în care putem utiliza fondurile alocate pentru proiectele artistice care trebuiau să aibă loc până la finalul anului. Așadar, cu resursele pe care le avem, am decis să sprijinim această inițiativă și, totodată, să aducem literatura israeliană mai aproape de publicul român prin vocile actorilor independenți din România.

Citește și: Curs BNR, 7 aprilie 2020. Creștere de ultim moment a euro! A trecut pragul de 4,83 de lei

Astfel, zece artiști vor citi capitole din romanele scriitorilor isralieni emblematici, în seria #PaginiDinIsrael, iar clipurile pot fi urmărite pe contul oficial de Facebook al Ambasadei Israelului, @IsraelinRomania.

E.S. Ambasador David Saranga: ”Când am aflat despre inițiativa #ActorIndependent de pe pagina de Instagram a lui Marius Manole, primul lucru la care m-am gândit a fost acela de a ne implica și noi în această campanie. Una dintre valorile poporului israelian este aceea de a ne sprijini unul pe celălalt, iar această atitudine orientată către acțiune este cu atât mai necesară în această perioadă delicată pentru noi toți”.

Citește și: De pe patul de spital, direct în politică! Un român vindecat de COVID-19 se implică în campania electorală

Prin alăturarea la această inițiativă, Ambasada Statului Israel își exprimă speranța că și alte instituții și companii vor sprijini campania #ActorIndependent și scena culturală din România. Cei care doresc să ajute pot accesa www.actorindependent.ro", anunță Ambasada Israelului, într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.