Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Americanul Jon Jones este noul campion UFC la categoria grea, după ce l-a spulberat pe Ciryl Gane în prima repriză

www.agerpres.ro
Jon Jones UFC

Luptătorul american de arte marţiale mixte Jon Jones a devenit campionul mondial UFC la categoria grea, după ce l-a învins pe francezul Ciryl Gane în prima rundă, sâmbătă în cadrul unei gale la Las Vegas (Nevada), după o absenţă de trei ani din această disciplină, informează AFP.

Această victorie, obţinută după doar zece minute petrecute în octogon, i-a adus lui Jones (35 ani) un nou titlu la o a doua categorie, după zece ani de dominaţie la semigrea. El revine astfel în prim planul acestui sport după mai mulţi ani marcaţi de probleme cu drogurile, conducere în stare de ebrietate, violenţe domestice şi dopaj, scrie agerpres.ro.

Jones şi-a trecut în palmares a 28-a victorie din 29 de meciuri, în timp ce Gane (31 ani) a suferit a doua înfrângere din 13 confruntări.

La gală au asistat şi starul MMA Conor McGregor şi actorul Jake Gyllenhall, care a combătut şi el în octogon într-un meci demonstrativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.