Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Anchetă la Tecuci după apariţia în spaţiul public a unei filmări în care doi adolescenţi sunt loviţi de un bărbat

dosare

Anchetă la Tecuci după apariţia în spaţiul public a unei filmări cu un impact emoţional puternic, în care doi adolescenţi sunt loviţi violent şi în mod repetat de un bărbat, potrivit news.ro.

Totul s-a întâmplat în Zona Industrială a oraşului Tecuci. Din filmarea care a ajuns pe reţelele sociale se poate observa cum un bărbat se năpusteşte asupra a doi adolescenţi.

Îl loveşte pe unul dintre ei, care cade la pământ, apoi ploaia de lovituri se îndreaptă către cel de al doilea. În acest timp, bărbatul este filmat de o adolescentă.

 

În urma apelului la 112, poliţiştii au dispus o anchetă şi l-au identificat pe atacator. Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, care i-a bătut pe cei doi copii deranjat de faptul că aceştia ar fi făcut gălăgie în faţa blocului în care locuieşte.

Citește și: Dosarul de CORUPȚIE în care Viorel Hrebenciuc a primit deja trei ani cu EXECUTARE, la A PATRA AMÂNARE

” La data de 27 august a.c., în jurul orei 20.30, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată, prin apelul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că doi adolescenţi ar fi fost agresaţi fizic, în faţa unui imobil, din municipiul Tecuci.

La faţa locului, s-a deplasat imediat un echipaj de poliţie, din primele verificări rezultând că, în seara respectivă, doi adolescenţi, de 16 ani, ar fi fost agresaţi fizic de un bărbat, de 47 de ani, deranjat de faptul că aceştia ar fi făcut gălăgie, în faţa blocului în care locuieşte”, a transmis luni IPJ Galaţi.

Poliţiştii au deschis în acest caz dosar penal pentru lovire sau alte violenţe şi efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările concrete în care s-a produs incidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.