Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Arhiepiscopia Tomisului mai dezminte un FAKE NEWS: ÎPS Teodosie nu-l cheamă la judecata Sfântului Sinod pe ÎPS Calinic

Facebook
ÎPS Teodosie

ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nu-l cheamă la judecata Sfântului Sinod pe ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului. Precizarea Arhiepiscopului constănțean vine după ce ÎPS Calinic a vorbit despre pericolul reprezentat de scufundarea completă a copilului în apă la botez.

Prin intermediul unui comunicat de presă, ÎPS Teodosie anunță că nu-l cheamă la judecata Sfântului Sinod pe ÎPS Calinic. În plus, ÎPS Teodosie spune că va discuta colegial cu ÎPS Calinic la următoarea întâlnire.

Citește și: Garda de Mediu îi caută pe cei care au agresat mai mulți pui de urs!

„Precizăm că ÎPS Teodosie nu ar urma să inițieze în Sfântul Sinod o acțiune de chemare în judecată a ÎPS Calinic, în fața vreunei instanțe bisericești. Afirmația ÎPS Teodosie a fost scoasă din context și eronat înțeleasă. Așa cum se poate observa și pe materialul atașat, săptămâna viitoare urmează să aibă loc o sesiune obișnuită de lucru a Sfântului Sinod, iar ÎPS Teodosie a menționat că se va întâlni acolo cu ÎPS Calinic cu care va discuta, în mod firesc, colegial”, a anunțat ÎPS Teodosie.

Discuțiile au apărut după ce ÎPS Calinic a vorbit despre pericolul reprezentat de scufundarea completă a copilului în apă la botez.

Citește și: Marian Ceaușescu l-a întâmpinat pe Ioan Niculae la sosirea pe aeroport! ‘Pușcăriașule, să stai acolo până îmi văd eu ceafa!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.