Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Armata siriană la un pas de a cuceri Alepul. Un sector important a fost luat cu asalt

aleppo
aleppo

Trupele guvernamentale siriene cu sprijinul milițiilor palestiniene au cucerit un bastion islamis important în Alep - tabăra palestiniana Handarat. Este un avans important al armatei guvernamentale care după ce a strâns cleștele în jurul metropolei siriene a luat inițiativa.

Vezi și: Gheorghe Mărmureanu profețește: când vom mai avea un CUTREMUR mare în România

Militiile palestiniene Liwa Al Quds au inregistrat astazi cu sprijinul Armatei Siriene cea mai mare victorie de la aparitia lor dupa ce au reusit sa elibereze tabara palestiniana Handarat din nordul orasului Alep.

Potrivit rapoartelor, combatanții palestinieni au trecut peste ultimele linii de aparare ale teroristilor islamisti & jihadisti din Opozitia Siriana si i-au fortat pe acestia sa se retraga in afara taberei pentru a evita pierderile grele.

Tabara palestiniana Handarat a fost sub controlul rebelilor timp de mai multi ani si a fost principala motivatie a luptatorilor din Liwa Al Quds, majoritatea locuitori ai acestei tabere . De asemenea acum ca a fost eliberata , mai mulți palestinieni strămutați se pot întoarce la casele lor, după ce au petrecut mai mult de trei ani, în tabara Nayrab din sudul orasului Alep.

Citește și: Gabriel Oprea, REVOLTAT: Acestea sunt adevărurile pe care procurorii nu le-au dat pe surse

Citește și: EXCLUSIV STENOGRAME PSD: Eu fac listele! NU vreau partide în partid!/ AUDIO

Cu tabara Handarat sub controlul lor, fortele pro-guvernamentale isi vor indrepta acum atentia catre Zona Industriala Shuqeif , carierele Bureijj si Spitalul de cancer Al-Kindi pe care dupa ultimele informatii l-ar fi luat deja cu asalt. Acest spital era unul dintre cele mai moderne din orient si a fost cucerit de jihadisti in 2013 , fiind transformat ulterior in baza militara de catre acestia.

Lupte in curs de desfasurare sunt si in sudul orasului Alep acolo unde Fortele Speciale Cheetah si Hezbollah au reusit sa patrunda in districtul Sheikh Sa'id si sa elibereze cateva cladiri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.