Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO ARO-ul lui Nicolae Ceauşescu, confiscat de la Ovidiu Tender, a fost vândut: Suma URIAȘĂ pe care a obținut-o ANAF-ul

aro ceausescu

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a vândut, prin licitaţie, automobilul de teren ARO care i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu, la un preţ de 189.180 de lei (aproape 40.000 de euro), peste preţul evaluat la prima licitaţie organizată în ianuarie, de 137.500 de lei, a anunţat, vineri, ANAF. Mașina a fost, ulterior, confiscată de la omul de afaceri Ovidiu Tender.

"Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a valorificat, prin licitaţie, automobilul de teren ARO 304 culoare GRI, an de fabricaţie 1977, care i-a aparţinut lui Nicolae Ceauşescu. Reamintim faptul că bunul mobil a fost evaluat la suma de 137.500 lei, iar în luna ianuarie a fost organizată prima licitaţie, la care nu s-a prezentat niciun ofertant", precizează Fiscul.

Citește și: Laura Codruța Kovesi lăsată de izbeliște!

Licitaţia a fost reluată în data de 18 decembrie 2019, preţul de pornire fiind diminuat conform prevederilor legale cu 25% faţă de preţul de evaluare, respectiv 103.125 lei.

Cei cinci ofertanţi participanţi la cea de-a doua licitaţie au supralicitat 16 paşi, bunul fiind valorificat la preţul de 189.180 lei.

Citește și: Guvernul Orban, dinamitat din interior: Îmi doresc din toată inima să fie sfârșitul unui asemenea mod de a face politică

Direcţia generală executări silite cazuri speciale din cadrul ANAF desfăşoară periodic numeroase licitaţii, iar detaliile privind organizarea acestora le puteţi vizualiza pe portalul ANAF şi pe pagina de Facebook dedicată anunţurilor - ANAF - Anunţuri valorificare bunuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.