Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Ashton Kutcher și Mila Kunis își promovează din bucătărie seria de jetoane nefungibile 'Jetoane Stoner' alături de fondatorul Ethereum, Vitalik Buterin

forward.com
ashton kutcher mila kunis

Actorul Ashton Kutcher, a publicat un videoclip pe Twitter în care este prezentat el însuși, soția sa Mila Kunis și fondatorul Ethereum Vitalik Buterin, pentru a explica noilor veniți în lumea criptomonedelor ce înseamnă anumite cuvinte de bază din această industrie.

În primul minut, videoclipul îl arată pe Kutcher întrebând-o pe Mila Kunis în termeni de bază referitori la criptomonedă și tehnologia blockchain în bucătăria acestora.

După ce Mila Kunis oferă definiții simple cu o singură frază pentru a explica „cripto”, „blockchain” și „descentralizare”, Ashton Kutcher cere o descriere a criptomonedei Ethereum. Camera se rotește apoi spre dreapta, trecând pe lângă Mila Kunis pentru a-l dezvălui pe Vitalik Buterin, fondatorul Ethereum, așezat la o masă.

Vitalik Buterin lansează o explicație îndelungată a componentelor fundamentale ale Ethereum, articulând modul în care protocolul de contract inteligent diferă de lanțurile „cu un singur scop”, citând bitcoin ca exemplu.

„Ethereum este un blockchain de uz general [...] o platformă deschisă care permite oamenilor să își construiască propriile aplicații deasupra, iar orice este construit deasupra Ethereum este protejat și securizat [...] de o întreagă rețea de mii de calculatoare din întreaga lume ”, spune Buterin.

„Deoarece [Ethereum] acceptă un limbaj de programare, dezvoltatorii au această creativitate nelimitată în ce fel de lucruri creează de fapt pe Ethereum. Deci, puteți utiliza Ethereum pentru a crea criptomonede sau NFT-uri sau multe alte tipuri de lucruri. ”

Kutcher a răspuns: „Da, asta are sens”.

Link-urile și hashtagurile care însoțesc videoclipul sugerează că a fost creat pentru a promova seria de jetoane nefungibile „Jetoane Stoner” a Milei Kunis . Persoanele care cumpără un NFT Stoner Cats primesc, de asemenea, acces la episoadele din seria animată a Milei Kunis cu același nume. Se consideră „primul serial animat NFT”.

Kutcher nu este străin de NFT-uri, după ce a tokenizat un notepad pe care îl mâzgălea în acel moment, în august 2020, originalul fizic fiind incinerat înainte ca simbolul să fie scos la licitație.

Firma sa de capital de risc, A-Grade Investments , a susținut, de asemenea, firme de top în spațiul cripto, inclusiv programul de plăți BitPay în 2013 și compania de securitate blockchain BitGo în 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.