Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Atac cu drone la Dunăre - Explozii aproape de un bac pe care se aflau români: 'Mai vine una! Fugi!'

Captură video

Un atac cu drone a avut loc în noaptea de luni spre marţi, pe malul ucrainean al Dunării, în zona localităţii Orlovka, unele căzând în apropierea unui bac cu români care pleca spre Isaccea. Garda de Coastă a anunţat închiderea traficului prin PTF Isaccea, notează news.ro.

Imagini distribuite pe Facebook arată exploziile şi imagini de pe bac cu un bărbat care strigă ”Fugi!”, precizând că drona a picat direct în vamă.

Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat marţi dimineaţă, că traficul prin PTF Isaccea este închis total din cauza atacurilor de azi noapte de pe partea ucraineană (PTF Orlovka).

Astfel, traficul pe ieşire este redirectionat către Galaţi Rutier.

„La acest moment, poliţiştii de frontieră din PTF Isaccea operează strict autovehiculele aflate în punct pe intrare. Cele doua bacuri care asigură traversarea de pe un mai pe altul al Dunării sunt ancorate pe malul românesc”, au transmis reprezentanţii Gărzii de Coastă.

UPDATE - Cel puțin două persoane au fost rănite și zeci de mașini au fost avariate, au anunțat ucrainenii, potrivit Reuters.

Drone au căzut și la Orlovka, localitatea ucraineană aflată la zeci de metri de orașul Isaccea. Vama românească a fost închisă, iar bacurile care leagă cele două maluri ale Dunării au fost trase la mal. Traficul rutier între România și Ucraina prin punctul Orlovka a fost deviat pe la Galați.

Armata ucraineană a anunțat că a doborât 26 din cele 38 de drone de atac lansate noaptea trecută de ruși.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.