Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Atenție, imagini dramatice! Cel puțin 24 de persoane au murit într-un accident rutier: un autobuz s-a prăbușit în valea unui râu din Kenya

breaking news

Un autobuz s-a prăbușit în valea unui râu din Kenya și a ucis 24 de persoane, anunță surse din țara africană, citate de Reuters. O parte din presa locală anunță că ar fi murit 33 de oameni.

Cel puțin 24 de persoane au murit în centrul Kenyei după ce autobuzul în care se aflau a căzut de pe un pod în valea unui râu, a anunțat luni presa locală, informează Mediafax.

Ziarele Daily Nation și Standard au relatat că incidentul a avut loc duminică seara în comitatul Tharaka Nithi, când autobuzul aparținând companiei Modern Coast care se deplasa dinspre Meru spre orașul portuar Mombasa a virat de pe podul Nithi, plonjând în valea aflată la 40 de metri adâncime.

„Anunțăm cu tristețe națiunii ... am pierdut 24 de persoane într-un accident macabru al autobuzului Modern Coast pe celebrul pod al râului Nithi, de-a lungul autostrăzii Meru - Nairobi", a declarat Nobert Komora, un reprezentant al districtului.

Potrivit Daily Nation, Komora a mai spus că investigațiile inițiale au arătat că este posibil ca frânele autobuzului să fi cedat, împiedicându-l pe șoferul acestuia să vireze în mod corespunzător într-o curbă strânsă de pe pod.

Datele Biroului Național de Statistică arată că 4.579 de persoane au murit în accidente rutiere în Kenya în 2021, o creștere de 15% față de anul precedent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.