Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Au ajuns de râs: Dave Chappelle, gazda Saturday Night Live, i-a ironizat pe cei doi candidați, după anunţarea rezultatului alegerilor din SUA

cnn.com
biden trump

Comedianul Dave Chappelle a ţinut un monolog după anunţarea rezultatului alegerilor. Gazda Saturday Night Live i-a ironizat pe cei doi candidaţi, în special pe Donald Trump, scrie mediafax.ro. Comedianul care câştiga premiul Emmy după alegerile din urmă cu 4 ani a lovit din nou. Glumele sale au stârnit râsul chiar dacă au fost la limita decenţei. Desigur, tema rasismului nu a lipsit.

„Vă aduceţi aminte cum era viaţa înainte de Covid? Eu îmi aduc. Erau atacuri armate în fiecare săptămână. Aţi uitat asta? Slavă Domnului că a venit Covid-ul. Cineva trebuia să-i închidă pe criminalii aştia albi, să-i ţină în case”, a spus Dave Chappelle, la Saturday Night Live.

Citește și: Ludovic Orban, după discuțiile cu Nicușor Dan: Trebuie toţi producătorii autohtoni care au marfă românească să aibă această posibilitate să vândă în spaţiile deschise

Candidaţii la preşedinţia Americii nu au scăpat nici ei de umorul lui Chappelle. Nu Joe Biden, ci Donald Trump a fost însă principala ţintă.

„Când Donald Trump a avut coronavirus s-a spus totul despre el la ştiri, dar ştiţi ce nu s-a spus? Că era ilar! Era ilar! Trump cu coronavirus a fost ca atunci când Freddie Mercury a avut HIV. Nimeni nu se întreba: oare cum a luat?”, a mai spus Dave.

Citește și: Jurnalistul Radu Tudor trage semnalul de alarmă! Iată ce animale sunt purtătoare ale unei versiuni mutante de SARS-CoV-2 ce poate fi transmisă oamenilor .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.