Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Pasajul Doamna Ghica: Au început lucrările de foraj a coloanelor

Facebook
lucrari

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat vineri că au inceput lucrarile de foraj ale coloanelor pasajului Doamna Ghica - un obiectiv de investitii care va fluidiza traficul din zona Colentina - Obor. Conform proiectului tehnic, pasajul va avea 3 deschideri iar acum se lucreaza la pilonii ce vor sustine podul.

„Ne dorim sa-l finalizam in aceasta toamna. Pana acum, au  fost realizate lucrări de relocare a utilităților si lucrări de instalații pentru a putea devia traficul. De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de sapătura și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe. Lucrarile sunt realizate de colegii nostri de la Trustul de cladiri metropolitane impreuna cu cei de la Compania municipala pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic.

Am depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de Starea de Urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajații noștri. Activitatea pe șantiere se desfășoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19”, a transmis Primarul Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.