Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Au început VIOLENȚELE în Ucraina: împușcături și bătaie în fața Parlamentului

Protest violent în Ucraina! Sub zidurile Parlamentului a avut loc astăzi un miting al antreprenorilor, care nu au ezitat să se lupte cu poliția, informează Ukraina24/7.

Sursa citată menționează că au existat și apeluri în mulțime pentru a lua cu asalt instituția. Oficialii din interior au fost nevoiți să se baricadeze pe interior.  Protestatarii au venit din nou să ceară autorităților anularea sau amânarea introducerii registratorilor operațiunilor de decontare (RPO).

De asemenea, în paralel, în Kiev au fost împușcături în centrul orașului. Incidentul a avut loc în apropierea clădirii SBU, conform informațiilor preliminare, reprezentanți ai organizației Steagul Ucrainei au încercat să lipească autocolante pe casa de schimb valutar din zonă.

În același timp, o mașină de colectare s-a deplasat până la casa de schimb valutar, iar gardianul a crezut că sunt jefuiți și împușcați în aer. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Momentul e cu atât mai tensionat cu cât au fost discuții în spațiul public din Ucraina cu privire la o posibilă provocare care să stârnească în mod direct cele două țări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.