Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Au transmis, pe rețelele de socializare, din mașina morții! Cele 3 tinere care au murit în accident au făcut LIVE, din automobil: 'MURIM'

Trei fete au murit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un teribil accident în Teleorman! Mădălina Mihaela Stemate (28.07.1998), Alexandra Maria Panait (03.06.1999) și Maria A. Iliescu (13.10.2000) nu au avut nicio șansă, în accidentul în care mașina lor s-a făcut praf. O singură fată a scăpat cu viață, dar se află în stare gravă.

Fetele, unele dintre ele eleve de liceu, se întorceau de la un club şi s-au răsturnat cu maşina. Cu aproape două ore înainte de tragedie, Maria A. Iliescu a postat pe Snapchat o fotografie din maşină pe care a scris “murim”. Este o fotografie din interiorul mașinii, în timp ce mergeau spre casă. În ea se vede şoferiţa, iar textul a fost urmat de un simbol cu o față tristă.

Citește și: Andreea Marin, mai tare ca Ștefan Bănică! Ce lovitură a dat Zâna Surprizelor

Cele patru fete ieșiseră pentru a se întâlni cu prietenii. Ele au mai postat o filamare, sâmbătă, în jurul orei 20:30, în care se vede cum ascultau muzică și discutau în timp ce circulau cu mașina.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.