Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Avertisment pentru Ciucă: Nicule, ia aminte, că aşa cum Cîţu a fost mazilit într-o noapte, tot aşa, pe 25 mai, până la 1 iunie, vei fi un simplu cetăţean

Nicolae Ciucă

Forţa Dreptei va promova o lege a Capitalei, astfel încât o parte din PIB-ul produs de bucureşteni să se întoarcă în bugetul oraşului, a anunţat deputatul Antonel Tănase, prezent la evenimentul de lansare a organizaţiei Forţa Dreptei Bucureşti.

Antonel Tănase este şi liderul comitetului de iniţiativă pentru organizaţia de Bucureşti a Forţei Dreptei. În cadrul evenimentului desfăşurat la Palatul Parlamentului, el a susţinut că, în ultimii ani, doi primari de stânga şi-au "bătut joc" de bucureşteni.

"Au făcut doar cheltuieli de imagine. Au tocat peste 14 miliarde de euro, fără ca să rămână nimic notabil în urma lor. Noi susţinem un om onest, inteligent, modest, care se luptă aşa cum ştie el, cu mintea analitică şi calculată, cu toate problemele cu care se confruntă bucureştenii astăzi, respectiv: apa caldă, termia, congestia din trafic. Susţinem, da, şi spunem: 'Marcel, trebuie să înţelegi că noi vom promova o lege a Capitalei, pentru că în Bucureşti se produce 25% din PIB şi se cuvine ca o parte din acest PIB produs de bucureştenii din clasa de mijloc să se întoarcă în bugetul Capitalei şi să facem investiţiile necesare, astfel încât să avem un nivel de trai decent, european", a spus el.

Tănase a precizat că în Bucureşti trăieşte majoritatea clasei de mijloc şi că locuitorii Capitalei au dreptul la o "viaţă prosperă, civilizată", nu una "plină de promisiuni şi şiretlicuri". În acest sens, a făcut referire la banii alocaţi pentru termie de către Guvern.

"Bucureştenii au dreptul la o viaţă prosperă, civilizată, democratică, nu la o viaţă plină de promisiuni şi de şiretlicuri, în care Ciolacu să spună: 'Voi nu meritaţi subvenţia pentru termie, pentru că n-aţi ales pe Firea, pentru că nu aţi fost în firea voastră'", a declarat el.

Potrivit deputatului, guvernul "a fost basculat în braţele" PSD de către un regim "eşuat, căruia i-a fost frică" de faptul că îşi poate pierde privilegiile.

"Noi suntem opoziţia la regim. Noi nu suntem opoziţia la comicii amatori Ciolacu - Ciucă. Nu, noi suntem opoziţia la regimul Iohannis eşuat. Noi va trebui în 2024 să marcăm decisiv. Pentru asta trebuie să lămurim alegătorii români, care sunt foarte dezamăgiţi de tot ce s-a întâmplat pe scena politică românească, că noi avem dreptate, că mesajul nostru este corect, că ceea ce am făcut noi era necesar pentru a păstra democraţia", a afirmat el.

Antonel Tănase a mai susţinut că premierul Nicolae Ciucă ar urma să devină "un simplu cetăţean" după data de 25 mai.

"Nicule, ia aminte, că aşa cum Cîţu a fost mazilit într-o noapte şi într-un congres de zece zile a fost instaurat, ca să zic aşa, generalul în fruntea garnizoanei, tot aşa, pe 25 mai, până la 1 iunie, vei fi un simplu cetăţean. Reţeta e pregătită", a declarat el.

La evenimentul de lansare a organizaţiei Forţa Dreptei Bucureşti, desfăşurat la Palatul Parlamentului, mai sunt prezenţi, din partea USR, Ionuţ Moşteanu, Vlad Voiculescu şi Simona Spătaru iar din partea PMP - Eugen Tomac şi Sebastian Moise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.