Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Avocatul familiei Luizei face dezvăluiri CUTREMURĂTOARE: 'El nu știe fetele după nume, ci după anumite perioade din an'

Captura foto Antena 3
tonel pop

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a dat declarații, la România TV, după ce a participat, alături de anchetatori și de monstrul din Caracal Gheorghe Dincă, la căutările din pădurea aflată la 20 de kilometri de oraș, acolo unde criminalul a spus că a aruncat rămășițele unei fete.

Citește și: Alexandru Cumpănașu a răbufnit: S-a confirmat că Alexandra a fost victima unei rețele internaționale de răpiri și exploatare de fete!

"Nu ştiu ce l-a determinat, dar el a condus echipa aici (...) a precizat-o (declaraţia - n.r.), nu a schimbat-o. Credeţi-mă, omul acesta spune anumite adevăruri, dar şi minte foarte mult, că este învăţat cum să mintă. De data asta a spus ceva adevărat, nu ştim dacă... nu ştim cine este victima, dar există date că există o victimă. Nu avem cum să ştim cine este, probele ADN vor spune.

Pare că mai sunt nişte oseminte pe acelaşi sistem la ambele fete, deci resturi arse, incinerate. Acuma se fac analize, este de văzut ale cui sunt, el nici nu este sigur ale cui sunt. El localizează fetele după anumite perioade din an: din mai, din cutare... Nu mai ştie. Părerea mea este că nu este Luiza. este o speranţă şi o părere. El nu ştia să spună numele, nu ştia să identifice. Este fata din luna cutare, le are pe luni el, pe perioade.", a spus avocatul familiei Luizei, care, de aproape patru luni, așteaptă o veste despre fata lor.

Întrebat dacă bărbatul a vorbit despre mai multe persoane, avocatul a replicat. „Nu pot să spun. Până una, alta, el a vorbit despre o a doua persoană şi a indicat o locaţie unde s-au găsit nişte resturi. Repet, parchetul a decis să dea un comunicat de presă. Este o chestiune similară cu ce s-a văzut şi s-a găsit în primul caz, arderea în butoi. Nu îngropate”.

„(Gheorghe Dincă - n.r.) minte foarte mult dar din când în când psihologii poliţiei au reuşit să îl determine să mai spună şi adevărul”, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.