Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Bairam țigănescu, cu pistoale și arme automate, LIVE pe Facebook

O filmare șocantă a stârnit vâlvă pe internet. Imaginile au fost făcute publice de Christian Sabbagh, care face un apel public ca poliția să îi identifice pe oamenii care apar în imagini. Protagoniștii și-au filmat colecția de arme, în timpul unui bairam și au transmis totul pe internet.

"Așa cum spuneam în urmă cu doar câteva zile, internetul a devenit o scenă publică în care se proiectează cele mai ciudate, excentrice și dezgustătoare manifestări ale unor personaje care visează la celebritate din colțul lor de lume. Am văzut accidente, bătăi, femei terorizate și amenințate cu moartea în direct pe Facebook, și încă mai avem parte de surprize de acest gen, semn că imaginația și dorința de afirmare a marilor anonimi este nemărginită.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Adina Florea a DESCINS la DNA Ploiești pentru a căuta camera de TORTURĂ în care erau audiați martorii neobedienți

Ceea ce am primit de la un cititor al site-ului nostru ieri este înspăimântător, dintr-un punct de vedere. Vedeți mai jos un film de mai bine de o oră în care câteva persoane se laudă în fața camerei cu arme și muniții suficiente pentru a declanșa o mică bătălie, și asta din ceea ce pare a fi sufrageria familiei. Spectacolul este pe cât de uluitor, pe atât de înfricoșător, când te gândești că oameni cu un asemenea comportament chiar au acces la arme de foc și muniție de război.

Nu știu încă identitatea celor care apar în filmare, și nici locația de unde s-a făcut transmisiunea, dar am informații că poliția română a început o anchetă în acest caz. Până la finalizarea cercetărilor, am decis să public imaginile, cu speranța că ele pot fi un semnal de alarmă și nu un subiect de amuzament sau admirație", scrie Christian Sabbagh pe pagina sa de internet.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.