Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Bâlbe în PNL: Florin Cîțu îl contrazice pe Ludovic Orban în problema gratuității călătoriilor cu trenul pentru studenți

Inquam Photos - George Călin
Inquam Florin Cîțu Ludovic Orban Cîțu Orban

După ce liderul PNL Ludovic Orban a declarat miercuri la Parlament că studenții vor mai călători gratis doar între localitatea de domiciliu și localitatea unde studiază, premierul Florin Cîțu a spus la Palatul Victoria că ceea ce a anunțat liderul PNL este doar „o variantă”.

Citește și: Episod incendiar în Parlamentul European: Traian Băsescu l-a ridiculizat pe șeful diplomației UE / VIDEO

„Ne uitam si la aceasta varianta (anuntata de Ludovic Orban), am avut o discutie si cu dl presedinte, sunt mai multe variante la care ne uitam, dar eu am citit ce e in UE si Romania e cam singura cu gratuitati pentru studenti, majoritatea tarilor au reduceri de 50, 60, 30, 20 la suta deci am fi noi cei mai generosi, desi nu suntem cei mai bogati”, a declarat Florin Cîțu.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, la Parlament, că studenţii vor beneficia de călătorii gratuite între localităţile de domiciliu şi cele în care îşi efectuează studiile.

Întrebat, la Palatul Parlamentului, dacă sporurile pentru bugetari vor fi eliminate din bugetul pe anul acesta, Orban a spus: "M-aţi întrebat după

„Se va menţine gratuitatea pentru studenţi, dar se va menţine pe ruta dintre localitatea de domiciliu şi localitatea în care îşi efectuează studiile. Nu se renunţă la gratuitatea pe transportul către facultate şi de la facultate către casă. De asemenea, evident, vor beneficia în continuare de nişte reduceri ale cuantumului călătoriilor, de care au beneficiat. Din păcate, a fost transmisă public informaţia, poate nici eu nu am fost destul de clar, dar nu înseamnă că nu permitem în continuare deplasarea către facultate", a menţionat liderul PNL.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.