Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Bărbat de 62 de ani din București, arestat pentru că a agresat sexual un băiat de 13 ani în autobuz

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat de 62 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce ar fi agresat sexual un băiat de 13 ani într-un autobuz din Capitală.

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii au făcut miercuri o percheziție la domiciliul unui bărbat de 62 de ani, față de care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

În fapt, în 11 martie, polițiști au fost sesizați de o femeie cu privire la faptul că, înainte cu o zi, în timp ce fiul său, în vârstă de 13 ani, se afla într-un autobuz, în Sectorul 2, ar fi fost atins în zonele intime de către un bărbat necunoscut.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat de 62 de ani.

Potrivit unor surse judiciare, numele bărbatului este Feridca Danciu, nu are antecedente penale sau alte plângeri pe numele său. La audieri, acesta ar fi declarat că i-a atras atenția băiatul și ar fi dorit să întrețină relații sexuale cu acesta.

Bărbatul a fost depistat și dus la audieri. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar magistrații au dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Serviciul Omoruri – Biroul Agresiuni Sexuale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.