Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Bărbat reținut după ce a dat buzna într-un salon de cosmetică și și-a bătut fosta concubină

Un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Pitești, județul Argeș, a fost reținut după ce și-a agresat fosta iubită, în vârstă de 29 de ani. O altă femeie, care a sărit în apărarea victimei, a fost și ea lovită, notează Mediafax.

Potrivit Polițiie Argeș, oamenii legii au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență că un bărbat ar fi agresat două femei, care se aflau într-un salon de cosmetică, în cartierul Trivale, din Pitești.

Din verificări, s-a stabilit că bărbatul în vârstă de de 35 de ani, din Pitești, și-a agresat fosta concubină, în vârstă de 29 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii.

O altă femeie, de 30 de ani, care a intervenit pentru aplanarea conflictului, a fost și ea lovită, amenințată cu violența și provocarea de distrugeri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, apoi a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.