Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Bărbatul care a amenințat polițiștii cu un topor și se refugiase în munți, PRINS când încerca să fugă din țară

Bărbatul care a îmjurat și amenințat polițiștii si care a condus cu permisul anulat a fost identificat, în județul Bihor, în timp ce se deplasa cu un microbuz de persoane, înspre graniță, încercând sa părăsească țara, către Ungaria.

Mașina care apărea în video și cu care plecase in munți a fost găsită adabandonată in localitatea Sadu, din județul Gorj.

Sindicatul Europol a publicat, sâmbătă seară, imagini cu un bărbat care înjură şi ameninţă poliţiştii, după ce i-a ameninţat cu un topor. ”Băi, caschetare, scoţi pistolul la mine?”, le spune, între altele, bărbatul, suspectat că sustrage lemne, aflat într-o maşină de teren. Sindicaliştii explică de ce nu s-a folosit armamentul din dotare şi nici nu s-a pornit în urmărirea suspectului, pe teren accidentat cu autospeciala.

Citește și: O mare companie farmaceutică, anunț URIAȘ: medicamentul care vindecă rapid Covid-19

”Scena a avut loc în ziua de 4 martie, în comuna Runcu, judeţul Gorj, colegii noştri, poliţişti şi jandarmi, fiind ameninţaţi cu un topor de către un individ al cărui hobby este off-road-ul combinat cu furtul de material lemnos din pădurile patriei. Bineînţeles, că la vederea acestui om al pădurilor, poliţiştii l-au somat să înceteze acţiunea violentă, iar la scurt timp după incident, individul în cauză a găsit de cuviinţă să se apropie de colegii noştri, să-i ameninţe şi să-i înjure pentru că şi-au permis să execute o pândă în zona în care se fură material lemnos”, au scris sindicaliştii alături de imagini.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.