Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Barna îi aruncă adevărul în față lui Cîțu: Chiar ați fi putut fi SUPERMAN, dar ați ales să fiți un banal Florin Cîțu

Facebook
Dan Barna

Dan Barna i-a transmis marți premierului, la dezbaterea și votul moțiunii de cenzură, că a ales să fie un „banal Florin Cîțu” și nu un Superman.

„Domnule prim-mnistru, ați fi putut fi premierul acela reformator de care țara această are disperată nevoie, dar ați preferat să vă luați rolul de frânarul programului de guvernare care trebuia să ne scoată din criză. Și da, ați fi putut fi eroul luptei cu pandemia, dar ați preferat acestă iresponsabilitate relaxată în care pe parcursul întregii veri le-ați explicat românilor că valul 4 nu ne privește”, a declarat Dan Brana în plenul Parlamentului.

Barna i-a mai transmis lui Cîțu că a sacrificat cinic stabilitatea politică ca să obțină „o mână de voturi” din PNL.

„Ați avut de administrat o campanie de vaccinare, ați dat-o grav de gard și ați organizat un congres cu 50 de mii de oameni după care ați anunțat restricțiile. Ați distrus o coaliție cu un capital uriaș de încredere. (...) Suntem aici și vom vota această moțiune de cenzură. Chiar ați fi putu fi superman, dar ați ales să fiți doar un oarecare banal Florin Cîțu”, a mai spus Barna.

 

 

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.