Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Baschet masculin: Campionii de la U BT Cluj au respectat tradiţia şi au făcut baie în Someş, deşi sunt lucrări de modernizare pe maluri

monitorulcj.ro
baschet U-BT Cluj-Napoca

Baschet masculin: Campionii de la U BT Cluj au respectat tradiţia şi au făcut baie în Someş, deşi sunt lucrări de modernizare pe maluri.

Jucătorii şi antrenorii de la U BT Cluj, care au câştigat titlul naţional duminică seară în faţa a 10.000 de fani, au respectat tradiţia clubului şi s-au îmbăiat în Someş, deşi sunt lucrări de modernizare a malurilor râului şi accesul este destul de dificil, informează News.ro.

Jucătorii şi antrenorii s-au dus de pe teren direct în râul Someş, care trece pe lângă BT Arena. În amonte de podul Garibaldi, baschetbaliştii îmbrăcaţi cu tricourile de campioni, cu medaliile şi trofeul s-au îmbăiat în apa Someşului, fiind înconjuraţi de fani pe ambele maluri.

10.000 de fani au asistat la meciul de duminică seară, în BT Arena, iar o parte dintre aceştia au însoţit echipa la tradiţionala baie în Someş.

Echipa U Banca Transilvania Cluj a câştigat duminică, în BT Arena, titlul naţional, după a şasea confruntare din şapte programate cu CSM Oradea. U BT Cluj s-a impus cu scorul de 70-59 (35-35) şi a adunat 4-2 la general în seria cu CSM Oradea, iar scorurile meciurilor anterioare au fost: 73-79, 83-93, 80-70, 86-80, 81-62.

Finala Ligii Naţionale din 2023 s-a bucurat de audienţe record, cu cele două arene umplute la capacitate maximă şi cu spectacole rar întâlnire în tribunele din România. La noua Oradea Arena s-a jucat în tribune în cele trei partide cu 5.350, 5.200 şi 5.350 spectatori, iar în BT Arena s-au bucurat de baschet, tot în cele trei meciuri, 9.536, 9.074 şi 10.000 fani. Un total de 44.510 iubitori de baschet din Oradea şi Cluj-Napoca, care au stabilit noi recorduri de audienţă în România.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.