Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Orban, miniștri și lideri din PNL, USR și PLUS au participat la un eveniment cu ZECI de persoane, unde nu s-a respectat distanțarea socială

După ce i-au acuzat pe români că nu se spală pe mâini, nu poartă mască și nu respectă distanțarea socială, miniștrii Guvernului Ludovic Orban a comis-o din nou, în frunte cu premierul. Demnitarii au arătat că nici ei nu respectă ceea ce le reproșează altora. După celebra poză din biroul de la Palatul Victoria, unde Orban și miniștrii săi consumau alcool, fumau și nu purtau măști, în plină stare de urgență, membrii ai Guvernului au participat la un eveniment, marți seara, în Sectorul 3, cu zeci de oameni.

Adrian Moraru a fost lansat în cursa pentru șefia Primăriei Sectorului 3, iar alături i-au stat Violeta Alexandru, Nicușor Dan și Dan Barna,  precum și alți lideri din PNL, USR și PLUS. Așa cum se vede în imaginile pe care le prezintă STIRIPESURSE.RO, la eveniment au fost aduse zeci de persoane, care s-au îngrămădit, fără a mai respecta distanțarea socială atât de mult clamată de premier, președintele Klaus Iohanins și alte autorități ale statului.

Citește și: Vladimir Putin a anunțat că a înregistrat primul vaccin anti-COVID-19 din lume, iar o fiică a sa și l-a injectat

Conform unor surse de la fața locului, la eveniment au participat aproximativ 100 de persoane. La eveniment nu a fost remarcată nicio echipă de polițiști, în afara gărzilor de la SPP.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.