Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Bătaie în trafic, pe Valea Prahovei - Mai mulți șoferi s-au încăierat la Comarnic

Agerpres
politia rutiera

Luni, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați prin apel 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza localității Comarnic, a izbucnit un coflict între mai mulți participanți la trafic.

Deplasați la fața locului, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic.

Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere.

Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, informează Poliția Prahova.

Totodată a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, față de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât și față de un pasager în vârstă de 28 de ani.

Polițiștii prahoveni recomandă șoferilor ca în condițiile unui trafic aglomerat, să își păstreze calmul și să nu blocheze intersecțiile.

„Timpul este prețios pentru toată lumea! Țineți cont că o atitudine imprudentă în trafic poate duce la implicarea în evenimente rutiere. Orice eveniment rutier vă va consuma mult mai mult timp decât dacă vă deplasați cu prudență”, transmit polițiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.