Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Bucureștiul mai face un pas: Vaccinare la mall, școlile se deschid de miercuri

www.facebook.com
vaccinare

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anunţat luni că se vor deschide alte centre de vaccinare împotriva COVID-19 de tip drive-thru.

"Mall Vitan e o locaţie, Cora Pantelimon e o locaţie şi poimâine se va deschide la Metro Metalurgiei în Sectorul 4", a spus Alin Stoica, într-un clip video postat pe pagina lui de Facebook, cu prilejul participării sale, alături de primarul Ciprian Ciucu, la inaugurarea celui de-al doilea centru de vaccinare de tip drive-thru din Sectorul 6, în parcarea Plaza România.

În opinia sa, Sectorul 6 reprezintă un exemplu de bune practici, având în vedere că este al doilea drive-thru  deschis într-un interval destul de scurt de timp.

"Am beneficiat de sprijin şi din zona privată şi din partea instituţiilor statului, avem Anchor, care ne-a ajutat nu doar aici, dar şi pentru Sectorul 3. Şi acolo se va deschide un drive-thru şi le mulţumesc din nou marilor comercianţi, cel puţin în zona asta, Jandarmeriei, care ne ajută şi ei cu corturi şi cu alte instrumente", a precizat Alin Stoica.

Stoica a menţionat că ritmul vaccinării a avut o mică încetinire în acest weekend, însă şi-a exprimat speranţa că îşi va reveni prin intermediul centrelor drive-thru.

În alta ordine de idei, el a afirmat că şcolile ar putea să se redeschidă de miercuri pentru toţi elevii din Bucureşti, dacă rata de infectare cu COVID-19 la mia de locuitori rămâne marţi pe un trend descendent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.