Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ca-n filmele cu proști: Polițiști și jandarmi trag asupra mașinii unui ins care și-a incendiat casa și făcea drifturi cu mașina, în curte

Un martor al incidentului produs duminică seară la Recea, a filmat momentul dinainte ca bărbatul să fugă de oamenii legii spre Făgăraș. Reamintim că bărbatul de aproximativ 50 de ani și-ar fi incendiat casa, după care la sosirea oamenilor legii a încercat să scape de aceștia, la volanul mașinii. Din video se poate observa că au fost trase și focuri de armă în roțile autovehiculului și au fost folosite și gaze lacrimogene.

Nimic din toate acestea nu l-au împiedicat pe bărbat să pornească în trombă prin curtea locuinței, printre oameni, autospeciale ale pompierilor și să se îndrepte spre Făgăraș, urmat de polițiști și jandarmi. Localnicul a fost oprit și încătușat la o benzinărie în Făgăraș, anunță fagarasultau.ro.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

Potrivit purt. de cuv. al ISU Brașov a ars acoperișul pe o suprafață de aproximativ 30 mp și a fst deteriorat pe toată suprafața casei( aproximativ 150 mp). Potrivit sursei citate, se pare că este vorba de o acțiune intenționată a proprietarului case.

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș au fost sesizați cu privire la izbucnirea unui incendiu la o locuință situata pe raza loc. Recea. La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, pompieri și jandarmi. La momentul sosirii la fața locului a forțelor de ordine, proprietarul locuinței s-ar fi urcat în autovehiculul din curte și fără a respecta indicațiile echipajelor de poliție și jandarmi, a părăsit domiciliul cu autovehiculul. S-a procedat la urmărirea autovehiculului de către forțele participante la intervenție cu autospecialele din dotare, având semnalele acustice și luminoase în funcțiune și a fost oprit pe raza mun. Făgăraș de către echipajele de poliție. Bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției Municipiului Făgăraș pentru efectuarea de cercetări.“, ne-a declarat Nadia Olaru, purt. de cuv. al IPJ Brașov.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

Localnicul din Recea, care ieri și-a incendiat casa și a fugit de oamenii legii, la volanul unei mașini, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Brașov. În funcție de expertiza psihiatrică se va stabili dacă va fi sau nu cercetat pentru faptele sale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.