Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Călin Popescu Tăriceanu acuză un blat intre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis: 'Nu se întâmplau lucrurile pe care ni le spuneau în întâlnirile oficiale'

dancila iohannis

Călin Popescu Tăriceanu a anunțat că are datele care confirmă blatul dintre premierul Viorica Dăncilă și președintele Klaus Iohannis. Șeful ALDE a detaliat, după rupere coaliției cu PSD, ce a remarcat în comportamentul șefei din PSD.

”O serie de întrebări în legătură cu o înţelegere explicită sau tacită între palate (Victoria şi Cotroceni - n.r.). O astfel de ipoteză am văzut că este foarte des prezentată şi sigur că este un element care nu vă ascund că mi-a ridicat nişte semne de întrebare. În relaţiile politice, în astfel de situaţii, într-o coaliţie politică, dacă nu ai încredere în partenerul de dialog, de coaliţie, atunci lucrurile nu pot să funcţioneze. Încrederea mea a fost grav zdruncinată de faptul că, în ultima perioadă, o serie de decizii pe care doamna prim-ministru le-a luat au fost făcute fără consultarea mea, dar, în schimb, cu consultarea preşedintelui. Şi alte lucruri, decizii care plecau pe o altă premisă şi ulterior existând se pare o agendă dublă, nu neapărat în sens peiorativ, dar o agendă pe care nu o cunoşteam, să constatăm că nu lucrurile care ni s-au spus oficial în întâlnirile pe care le am avut cu PSD nu au fost cele care s-au întâmplat, ci cu totul altele.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Rareș Bogdan face un anunț de ultimă oră: ’Informaţiile sunt extrem de grave’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.