Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Călin Popescu Tăriceanu îl AMENINȚĂ pe Ludovic Orban: 'Dacă își va asuma răspunderea pe SIIJ, vom vota moțiune de cenzură împotriva lui'

tariceanu orban

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, marți, la TVR, că, în cadrul negocierilor cu PNL pentru formarea noului guvern s-a discutat și des SIIJ. Fostul șef al Senatului spune că lucrurile sunt destul de clare cu secția specială și că nu s-a discutat desființarea acesteia. El l-a avertizat pe Ludovic Orban că dacă își va asuma răspunderea guvernamentală în Parlament pentru a desființa Secția, ALDE va vota o moțiune de cenzură împotriva sa.

Citește și: Autoritățile au descins în forță! Pericol mare pentru români! Ce au găsit

"Cu secția specială nu se va face nimic prin OUG. N am discutat de păstrare, pentru că n-am discutat de desființare. Dacă se merge pe asumarea răspunderii pe secția specială, se poate face moțiune de cenzură și o să o votăm", a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Liderul ALDE a afirmat, răspunzând unei întrebări, că Ludovic Orban s-a maturizat.

”A făcut un exerciţiu pe care nu este uşor să-l facă oricine. Nu a fost un exerciţiu simplu să strâng cele 238 de voturi într-un Parlament în care majoritatea în ambele Camere....A fost efortul lui. M-a surprins plăcut. Şi are acest tablou complet al punctelor critice pe care trebuie să le gestioneze”, a mai afirmat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.