Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Campania de vaccinare SE PRĂBUȘEȘTE: Valeriu Gheorghiță anunță că mai multe centre se închid

smartradio.ro
covid vaccin medic

Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), anunță că mai multe centre de vaccinare vor fi închise sau vor avea programul modificat din cauza numărului redus de persoane care se imunizează, conform Mediafax.

Valeriu Gheorghiță, președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), a anunțat marți că s-a finalizat evaluarea eficienței centrelor de vaccinare fixă.

Ca urmare, autoritățile au decis să închidă mai multe centre de vaccinare, să modifice programul de funcționare sau să reducă din numărul de fluxuri.

„În urma propunerilor primite de la DSP-uri în 11 centre de vaccinare activitatea va fi sistată temporar. Se reduce programul de lucru în 127 de centre de vaccinare și sunt închise 70 de fluxuri din centre de vaccinare care aveau peste trei sau patru fluxuri la care activitatea era redusă. La nivelul fiecărui centru de vaccinare va fi afișat programul de lucru. Va fi actualizat programul centrului de vaccinare în platforma națională de programare a vaccinarii”, a spus Gheorghiță în cadrul unei conferințe de presă

Medicul Gheorghiță a mai anunțat că în permanență se face managementul stocurilor de vaccin, astfel încât să existe un echilibru între dozele primite de România și numărul persoanelor vaccinate. În următoarea perioadă România va primi, la cerere, mai puține doze de vaccin.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.