Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cântăreaţa americană Alicia Keys a lansat 'Good Job', un tribut adus celor aflaţi în linia întâi în lupta cu pandemia

trace.tv
alicia keys

Cântăreaţa americană Alicia Keys a lansat piesa "Good Job", un tribut adus tuturor celor aflaţi în linia întâi în lupta cu pandemia de COVID-19, anunță MEDIAFAX.

Piesa a fost lansată joi la postul TV CNN, în timpul unei emisiuni care a avut ca subiect pandemia.

Citește și: Buletinul de la ora 13:00. Prima prognoză lansată de ministrul Nelu Tătaru s-a adeverit! Câte cazuri de coronavirus avem în România

Keys, premiată cu 15 Grammy, a declarat pentru CNN că piesa a fost compusă cu multe luni înainte de izbucnirea pandemiei, fiind dedicată eroilor din viaţa sa personală.

"A fost un cântec atât de personal şi de zguduitor", a spus artista. "Şi de fiecare dată când îl cânt, vreau să plâng, pentru că mă gândesc la mama, la bunica, la prieteni care abia reuşesc să se descurce", a mai spus ea.

După ce a izbucnit pandemia, s-a gândit că piesa este foarte potrivită pentru a fi dedicată tuturor celor care sunt în linia întâi în lupta cu pandemia, de la personalul medical la părinţi, profesori, angajaţi ai magazinelor, voluntari.

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă

Piesa va fi folosită în campania CNN Heroes, o celebrare a oamenilor obişnuiţi deveniţi eroi în timpul pandemiei de COVID-19. De vineri, publicul este invitat să distribuie pe platformele CNN imagini cu oameni din comunităţile lor care încearcă să facă din lume un loc mai bun, mai sănătos, mai sigur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.