Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cântăreaţa Rachel Adedeji a fost surprinsă de soțul ei, Jason Finegan, în timp ce exersează pe o melodie a lui Whitney Huston, în izolare

rollingstone.com
whitney houston

Cântăreaţa Rachel Adedeji a fost surprinsă de soțul ei, Jason Finegan, în timp ce exersează pe o melodie a lui Whitney Huston, acompaniată de fiica lor care se află pe oliţă şi de câinele bucuros să participe la o activitate de grup. Imaginile în izolare au devenit virale, anunță MEDIAFAX.

Filmarea realizată de Jason Finegan transmite un mesaj clar: oricât s-ar crede că izolarea a făcut haos în casa unei persoane aflată în izolare, aceasta trebuie să compare cu ceea ce se întâmplă în casa lui.

Citește și: Curs BNR, 7 aprilie 2020. Creștere de ultim moment a euro! A trecut pragul de 4,83 de lei

Înregistrarea video comică a ajuns virală surprinzând atmosfera haotică din sufrageria familiei izolate din cauza pandemiei.

Secvenţa îi aparţine lui Jason Finegan care a surprins pe Twitter momentul în care soţia sa, cântăreaţa, Rachel Adedeji, exersează o melodie făcută celebră de Whitney Huston acompaniată de fiica lor care se află pe oliţă şi de câinele bucuros să participe la o activitate de grup.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.