Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora: 'Trebuie să fim realiști: e foarte greu să ajungem în Champions League'

mario camora

Căpitanul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a declarat duminică seară, după câştigarea titlului, că el şi colegii săi s-au gândit doar la faptul că trebuie să obţină trofeul acasă, după ce FCSB a înregistrat o remiză în urmă cu o seară.

“O bucurie enormă, un titlu meritat. S-a vorbit prea mult după aceste două înfrângeri pe care le-am avut, dar per total, dacă ne uităm la puncte, e un titlu meritat. Nu vreau să jignesc pe nimeni, a fost adversarul foarte bun. FCSB a făcut de asemenea un campionat foarte bun. Tot timpul e presiune la noi. Am demonstrat încă o dată că putem. După rezultatul de ieri (n.r. – FC Voluntari – FCSB, scor 2-2) noi ne-am gândit numai să luăm campionatul acasă la noi. Era o oportunitate foarte bună. Fiecare a urmărit meciul în cameră la hotel. S-a auzit la final de meci bucurie. După meci ne-am bucurat, daer apoi ne-am concentrat. Echipa a demonstrat dorinţă, atitudine, agresivitate”, a spus Camora la Digi Sport, relatează News.ro.

În timpul interviului, câţiva dintre jucătorii CFR-ului au venit la Camora, l-au înconjurat şi au cântat: “Campionii, campionii”.

Întrebat de echipa naţională, Camora a răspuns: “Azi vreau să mă bucur de acest trofeu. Vorbim mereu că mergem şi până la urmă n-am reuşit să facem nimic, din păcate ăsta e adevărul. Adevărul este că deja suntem campioni, dar pentru cei de pe lista naţionalei este bine că mai e un meci. Azi, mâine ne bucurăm şi apoi venim la muncă”.

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Craiova, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1 Casa Pariurilor, şi a câştigat al cincilea titlu consecutiv de campioană a României, al optulea din istoria sa. Cu o etapă înainte de finalul sezonului, clujenii au 57 de puncte, în timp ce a doua clasată, FCSB, care a înregistrat sâmbătă o remiză, are 53 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.