Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Carnagiu pe o șosea din Ialomița: ZECE MORȚI și ȘAPTE răniți după ce un microbuz a lovit un TIR

breaking news ultima ora

Zece persoane au murit şi alte șapte au fost rănite după ce un autotren şi un microbuz s-au ciocnit sâmbătă dimineaţă, în judeţul Ialomiţa, între Slobozia şi Urziceni, a anunţat Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă. Iniţial erau 9 persoane decedate, însă ulterior, a murit şi unul dintre răniţi, aflat în stare gravă. Răniţii au fost duşi la spitale din Slobozia şi din Bucureşti, conform News.ro.

UPDATE - Şeful DSU Raed Arafat a anunţat că o a zecea persoană, care se afla în stare critică, a decedat.

UPDATE - Conform ISU Ialomiţa, după realizarea intervenţiei integrate pentru descarcerarea persoanelor din microbuz şi acordarea asistenţei medicale, au rezultat 18 victime, dintre care 9 decedate (şoferul tirului şi 8 din microbuz) şi 9 transportate de urgenţă la spital: 3 la Spitalul Slobozia (conştiente); 1 la Spitalul Urziceni (stop cardio-respirator); 5 către Spitalele Bagdasar si Floareasca din Bucureşti (toate conştiente).

La faţa locului au acţionat de urgenţă peste 40 de pompieri, paramedici SMURD şi personal medical SAJ cu 19 autospeciale şi ambulanţe.

Astfel, la nivelul judeţului Ialomiţa au fost alertate: 3 echipaje de prim-ajutor SMURD şi 7 echipaje medicale SAJ, 2 autospeciale pentru victime multiple, 2 descarcerări şi 3 autospeciale de stingere.

De asemenea, de la ISU Bucureşti-Ilfov au fost dislocate în sprijin - 1 ambulanţă de prim-ajutor SMURD şi 1 autospecială pentru transport victime multiple.

UPDATE - Din primele informaţii, rezultă că şoferul autotrenului a intrat pe contrasens. Prntre persoanele decedate, se află unul dintre şoferi.

- Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că în accidentul rutier, produs pe DN2A Slobozia – Urziceni, între localităţile Balaciu şi Sfântu Gheorghe, au fost implicate un microbuz şi un tir.

În urma impactului, nouă persoane au decedat, iar alte 9 au fost rănite, a afirmat Raed Arafat, spunând că unii dintre răniţi sunt în stare gravă.

Conform lui Arafat, trei dintre răniţi au fost transportaţi la spitalul din Slobozia, iar ceilalţi sunt duşi la spitale din Bucureşti.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.