Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ce rochie a purtat Carmen Iohannis în prima zi de școală, cu masca pe figură

Carmen Iohannis nu s-a mai ținut de promisiune și nu s-a mai mutat la București, ca să locuiască alături de soțul său, președintele Klaus Iohannis. Din dragoste pentru învățământ, Carmen Iohannis a rămas la Sibiu, unde continuă să predea engleză elevilor.

În prima zi de școală, Prima Doamnă a mers la liceul unde predă escortată de un ofițer SPP. Însă, profesoara Iohannis a făcut senzație cu o rochie unicat. La ea a asortat o geantă, o brățară și sandale albe.

Citește și: Ieșire-fulger a lui Codrin Ștefănescu: ‘Asemenea haos și bătaie de joc n-am văzut în viața mea!’

”In prima zi de scoala, Prima Doamna Carmen Iohannis poarta design romanesc semnat Andrea Tincu. Este o rochie din noua colectie, custom made, cu printul inspirat din flori romanesti rare, de munte!”, a anunțat creatoarea Andreea Tincu.

„Ne-a fost dor și unii de alții și de doamna dirigintă și de școală. O să respectăm măsurile de precauție și o să avem grijă să nu ne îmbolnăvim. Încă nu cunoaștem detalii despre cum va fi anul școlar, dar suntem pregătiți. Doamna dirigintă știu că abia așteaptă să ne vadă, ne-a recomandat cărți pe perioada vacanței și ne-a spus să avem grijă de noi ca să ne revedem cu bine. Anul acesta nu cred că vom păstra tradiția îmbrățișării cu doamna dirigintă, dar selfie îl vom face cu măștile pe față și la distanță”, spun elevii soției președintelui României citați de turnulsfatului.ro.

Citește și: Își primesc răsplata! Guvernul Orban, start la marea împărțeală pentru traseiști! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.