Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cea mai proastă veste pentru Klaus Iohannis: Dan Barna anunță că USR - PLUS va avea candidat la prezidențiale

Facebook
Dan Barna Dacian Cioloș Barna Cioloș

Obiectivul Alianţei 2020 USR-PLUS este să dea României preşedintele, primarul Bucureştiului şi prim-ministrul, a declarat preşedintele USR, Dan Barna, la mitingul organizat, vineri seara, în Parcul Izvor din Capitală.

"Am înţeles că România este mult mai bună, mai frumoasă şi mai intensă, decât tot ceea ce vedem seara la televizor şi ştim asta foarte bine. (...) România chiar merită mai mult. Deci, România merită infinit mai mult decât îi oferă acum, în prezent, actuala clasa politică care conduce această ţară. România merită infinit mai mult decât impostura şi hoţia pe care o trăim cu diverse etichete de 30 de ani încoace şi trebuie să ne asumăm lucrul ăsta. (...) Şi mai este ceva, duminică avem ocazia pentru mult timp să nu votăm în continuare relele ceva mai mici, ci să votăm o bucată de bine, să votăm Alianţa USR-PLUS", a afirmat Barna.

Citește și: Ordin pe țară! Mișcarea făcută de Liviu Dragnea

Potrivit preşedintelui USR, Alianţa 2020 USR-PLUS a fost creată pentru a oferi o alternativă "puternică", care "poate să lupte de la egal cu PSD, cu PNL, cu toate celelalte partide".

"Acest 2020 nu este o întâmplare şi nici un design (...) - obiectivul acestei alianţe este să dea României într-un an şi ceva preşedintele, primarul Bucureştiului şi prim-ministrul. Şi am făcut această alianţă pentru că trebuie să le dăm oamenilor decenţi din această ţară o alternativă puternică care poate să lupte de la egal cu PSD, cu PNL, cu toate celelalte partide. Trebuie să le dăm oamenilor decenţi din România o alternativă care va arăta să guverneze şi altfel decât PSD, altfel decât USL, nu uităm, sau altfel decât ALDE. România merită spuneam ceva mai bun şi asta va oferi Alianţa USR-PLUS. Suntem mulţi, să nu uitaţi lucrul acesta, 500.000 dintre noi am semnat susţinerea alianţei, 1 milion dintre noi am semnat 'Fără penali în funcţii publice', suntem milioane de oameni şi în urban, dar şi în rural şi români, dar şi maghiari şi sârbi şi nemţi, suntem milioane de oameni cinstiţi, muncitori care ne iubim ţara, care nu vrem să plecăm de aici, dar ne-am săturat de hoţia din politica românească şi, de aceea, facem astăzi politică, fără hoţie, fără hoţie ajungem departe (...) şi facem politică pentru că ne-am săturat de minciuni, incompetenţă şi promisiuni pe care le primim de ani de zile. (...) Este un moment important, pentru că, în loc să primim autostrăzi, spitale sau şcoli, am primit gaz pe 10 august, am primit coduri ale penalilor, am primit infractori eliberaţi din puşcării care fac acum străzile şi locuinţele noastre nesigure. Timp de aproape trei ani nu au făcut nimic altceva decât să încerce să evite să intre Dragnea în puşcărie. Alegerile de pe 26 mai sunt exact despre asta, nu mai putem continua aşa", a susţinut Barna.

Citește și: Liviu Dragnea a făcut anunțul! Ce se va întâmpla cu prețurile

El a adăugat că "PSD a minţit, în această campanie s-au pus parole la intrarea în oraş, exact ca Ceauşescu în '89, în această campanie România a ajuns o ţară învrăjbită şi o ţară revoltată, dar ceea ce va face Alianţa USR-PLUS este să construiască, să reconstruiască o ţară sănătoasă, să reconstruiască o ţară în care lucrurile pot să funcţioneze normal".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.