Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cel mai vechi videoclip de pe Youtube a împlinit 15 ani

bbc.com
youtube

Primul videoclip din istoria YouTube a împlinit vârsta de 15 ani. Videoclipul a fost încărcat pe platforma video pe 23 aprilie 2005. Un videoclip, cu o durată de 18 secunde, intitulat „Sunt la grădina zoologică”/(Me at the zoo) a fost postat pe site-ul web de către unul dintre cofondatorii YouTube, Jawed Karim, antreprenor de naționalitate germană în domeniul internetului şi unul dintre co-fondatorii site-ului YouTube.

În videoclip, Karim se află în faţa pavilionului cu elefanți de la ZOO din San Diego și susţine: „Ok, suntem în fața elefanților. Calitatea cea mai faină a acestor tipi este că au nişte trompe foarte, foarte, foarte lungi. Și acest lucru este minunat. Și, de fapt, aceasta ar cam fi totul ce se poate spune”. Jawed Karim s-a retras din proiectul YouTube, în stadiul incipient de dezvoltare pentru a-şi scrie disertația, potrivit rador.ro.

Citește și: Medicul Monica Pop sare în apărarea lui Adrian Streinu-Cercel: ‘Manevră politică!’

Cu toate acestea, după ce a vândut platforma Google, în anul 2016, pentru suma de 1,65 de miliarde de dolari, el a primit acțiuni în valoare de 64 de milioane de dolari. Astăzi videoclipul „Sunt la ZOO” a acumulat peste 90 de milioane de vizualizări.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.