Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO CFR Cluj a făcut egal cu Young Boys Berna, dar rămâne liderul grupei

GSP
CFR Cluj

CFR Cluj şi formaţia elveţiană Young Boys Berna au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), loc joi seara, pe Stadionul ''Dr. Constantin Rădulescu'' din Cluj-Napoca, în Grupa A a competiţiei de fotbal Europa League.

Au marcat: Rondon 62 / Fassnacht 69

Vezi golurile AICI

Campioana României a deschis scorul prin Mario Rondon (62), dar elveţienii au egalat destul de repede, prin Christian Fassnacht (69).

CFR a obţinut un punct la capătul unui meci strâns, fizic, cu multe întreruperi, în care oaspeţii au avut un plus la posesie şi în ofensivă.

Prima repriză a fost echilibrată, dar CFR nu a reuşit să îşi creeze nicio situaţie de gol. Young Boys a avut două oportunităţi, dar Bălgrădean a fost la post, la şutul lui Ngamaleu (37) şi la mingea reluată slab de Elia (39).

Echipa din Gruia a fost periculoasă la poarta lui von Ballmoos imediat după pauză (48), când Burcă a trimis o minge în careul mic, dar Rondon nu a reuşit să reia spre poartă.

Jocul a fost mai deschis decât în prima parte, iar Camara (50) a reluat peste poartă la un corner.

Şutul lui Djokovic (59) a fost blocat de Hefti.

În min. 62, CFR a deschis scorul: portarul von Ballmoos a respins greşit, Hoban a trimis la Rondon, care a tras din întoarcere, şutul fiind deviat de Zesiger.

Golul oaspeţilor a venit la fel de neaşteptat, în min. 69, cu un şut din careu expediat de Fassnacht, după ce Manea blocase o primă tentativă a elveţianului.

Young Boys a forţat victoria, dar nu a reuşit să îşi creeze ocazii veritabile. CFR a mai avut două situaţii notabile, dar Păun (76) a şutat slab şi portarul a prins. Pereira (86) a reluat pe lângă din cădere.

În celălalt meci al grupei, AS Roma a remizat surprinzător acasă cu ŢSKA Sofia, 0-0.

CFR Cluj, după 2-0 la Sofia în prima etapă, este liderul grupei. Echipa antrenată de Dan Petrescu va juca în continuare două meciuri cu AS Roma, pe 5 noiembrie în Cetatea Eternă, iar pe 26 noiembrie în Gruia.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius (Manea ’14), Burcă, Camora –Hoban (Itu ’79), Djokovic – Păun (Pereira ’79), Rondon, Deac (Chipciu ’63) – Debeljuh (Omrani ’46). Antrenor: Dan Petrescu.

Young Boys Berna: Ballmoos – Hefti (Garcia ’63), Camara (Sulejmani ’74), Zesiger, Maceiras – Fassnacht, Lustenberger, Aebischer (Sierro ’75) – Elia (Gaudino ‘63), Nsame, Moumi Ngamaleu (Siebatcheu ’74). Antrenor: Gerardo Seoane.

Citește și: Monica Pop a răbufnit, după ce valul 2 de coronavirus a prins nepregătite autoritățile: De ce nu mai avem producții autohtone și importăm orice?

Meciul a fost arbitrat de suedezul Glenn Nyberg, ajutat de asistenţii Mahbod Beigi şi Andreas Soderqvist şi de rezerva Bojan Pandzic.

În Italia, AS Roma a remizat cu ŢSKA Sofia, scor 0-0.

Citește și: Alexandru Rafila profețește dezastrul: În maxim o lună cazurile de coronavirus se pot dubla, iar decesele, tripla!

Clasament: 1. CFR Cluj – 4 puncte, 2. AS Roma – 4 puncte, 3. Young Boys – un punct, 4. ŢSKA Sofia – un punct.

În etapa a treia, la 5 noiembrie, CFR Cluj va juca în deplasare cu AS Roma şi Young Boys va întâlni acasă ŢSKA Sofia.

Citește și: Simona Halep a câștigat procesul cu ANAF! Ce sumă uriașă are de recuperat sportiva .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.