Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Chanel şi-a prezentat colecţia de primăvară-vară

ro.wikipedia.org
chanel

Prezentarea colecţiei primăvară-vară a casei Chanel, care a avut loc la Grand Palais din Paris, a fost difuzată online, relatează News.ro.

La prezentare, doar câţiva membri ai cercului Chanel au fost martori: în public au asistat actriţele Penelope Cruz, Marion Cotillard, Lily-Rose Depp şi mama ei, Vanessa Paradis. Pe măsură ce manechinele îşi prezentau ţinutele, se aşezau pe scaune, la distanţă.

Grand Palais a fost transformat să evoce farmecul unei nunţi la ţară în sudul Franţei. Arce rustice, învelite în flori, scaune din lemn pentru musafiri distanţaţi social şi coroane de mătase şi flori naturale în păr.

O colecţie Chanel elegantă şi plină de culoare, imaginată de Virginie Viard, care a ales să prezinte rochia de mireasă a colecţiei cu un manechin care intră în arenă pe un cal alb.

Citește și: RĂZBOI TOTAL Israelul a atacat poziții iraniene în Siria: cel puțin 40 de morți; informațiile au fost oferite de SUA

Întreg show-ul a fost precum "o felicitare de Ziua Îndrăgostiţilor care prinde viaţă, completată de o paletă de culori de bomboane", a apreciat The Cut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.