Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video - Chef cu manele și dedicații la PSD: Cu Ciolacu președinte.../ Romașcanu la Cultură, pe noi toți ne doare în mână

TSD

O petrecere a Tineretului Social Democrat a fost oprită de către polițiști, din cauza faptului că se asculta muzica la maxim. La petrecerea de pomină, tinerii PSD-iști au primit dedicații pentru liderii partidului.

”Cu Ciolacu preşedinte, România dă înainte

Romaşcanu la Cultură, pe noi toţi ne doare-n mână

Şi Dodo la Prefectură, pe noi toţi ne doare-n mână!”, sunau dedicațiile.

Fostul lider TNL se răzbună

Octavian Oprea este cel care a publicat filmulețele cu cei de la PSD. Oprea a fost demis din funcție în vară, după o petrecere a Tineretului Liberal în care s-au adresat injurii celor de la PSD.

Cu doar câteva zeci de minute în urmă, pe banii noștri, ai contribuabililor, într-un complex deținut de Secretariatul General al Guvernului prin RAAPPS, "Mara" din Sinaia, controlat exclusiv de PSD, băieții și fetele de la TSD (Tineretul Social Democrat) au fript o petrecere pe cinste cu lăutari și manele prin care își anunță intențiile de preluare a frâielor guvernării și nu numai.

Cu dedicații pentru Marcel Ciolacu, șeful de la Cameră, viitorul președinte al României după dorința lor, Lucian Romașcanu de la cultură și idolul suprem care doar a tocat banii Guvernului, Mihai Ghigiu de la INA, tinerii social democrați au atins un nivel apocaliptic de slugărnicie prin dedicații maneilizate fără număr.

Petrecerea domniilor lor s-a încheiat doar după ce locuitorii orașului Sinaia au sunat în mod repetat la 112 și doar cu intervenția trupelor speciale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.