Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Cheloo reprezintă România la Dakar: 'Iau birceagul și tai roțile celor care par competitori'

youtube.com
cheloo

pilotul Mihai Ban formează alături de Cheloo primul echipaj 100% românesc care își încearcă puterile la celebrul raliu Dakar. Rapperul Cheloo este copilot și n-a fost prima opțiune a sportivului din Năsăud.

Proiectul și ideea de a participa la unul dintre cele mai solicitante raliuri din lume aparține lui Mihai Ban. Acesta își căuta copilot și după ce negocierile cu unele persoane interesate nu s-au concretizat, a ajuns tocmai la rapperul Cheloo.

„E proiectul lui Mihai și am fost invitat în ultimele secunde. După ce toată munca și toată treaba s-a făcut, s-a depus cererea și am fost invitat și eu”, a precizat Cheloo, la „Neața cu Răzvan și Dani” de la Antena1.

Cheloo a glumit atunci când a vorbit despre ceea ce trebuie să facă el.

„Cel mai important: iau birceagul, tai roțile celor care par competitori iar apoi am de ghidat pilotul astfel încât să ajungem la finish; am de dat la lopată, în cazul în care rămânem în nisip”, a glumit Cheloo.

Cei doi deja au participat la mai multe competiții și urmează să mai participe la Hungaria Baja și la Rallye du Maroc. Acestea sunt necesare pentru a fi acceptat ca și concurent la Dakar.

Mihai Ban și Cheloo formează primul echipaj auto 100% românesc care participă la Dakar. Cursa începe chiar în a doua zi din 2022, cei doi fiind nevoiți să își petreacă sărbătorile de iarnă în Arabia Saudită. Cei doi vor avea de parcurs peste 8.000 de kilometri în 14 zile. Cursa are loc în Arabia Saudită. Echipajul participă cu un prototip fabricat în Cehia. Autoturismul a fost achiziționat de Mihai Ban toamna trecută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.