Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO / Chitariştii Rammstein s-au sărutat pe scenă în timpul concertului din Moscova, în semn de sfidare a legilor anti-LGBTQ

chitaristi rammstein sarut scena moscova

Chitariştii Paul Landers şi Richard Kruspe de la Rammstein s-au sărutat pe scenă în timpul concertului din Moscova în semn de sfidare a legilor anti-LGBTQ, anunță news.ro.

Pe Instagram, trupa a publicat marţi imaginea cu textul: „Rusia, te iubim!”.

Legea rusească privind „propaganda gay” a fost aprobată în 2003 de preşedintele Vladimir Putin cu scopul de a preveni expunerea copiilor la homosexualitate, iar orice prezentare ca normală a unei manifestări homosexuale este ilegală.

Citește și: Șeful DIICOT a făcut declarații:’Nu putem neglija nicio versiune din anchetă. Ne dorim din tot sufletul să le găsim încă în viață’

Sub incidenţa acestei legi, străinii pot fi arestaţi şi reţinuţi până la 15 zile sau amendaţi cu 5.000 de ruble, apoi deportaţi.

În urmă cu o săptămână, în Polonia, liderul trupei, Till Lindemann, a fost dus în mulţime pe o barcă pneumatică fluturând un steag-curcubeu, în semn de solidaritate cu polonezii care au fost ţinta violenţelor în Luna „Pride”, scrie loudersound.com.

Rammstein se află în prezent în turneu pentru promovarea celui de-al şaptelea album, care poartă numele trupei. Următorul concert este programat pe 2 august, în Sankt Petersburg.

Citește și: EXCLUSIV Reclamă halucinantă: ‘Monstrul din Caracal ne-a omorât prețurile’

Săptămâna trecută, grupul a anunţat că în 2020 va susţine noi concerte pe stadioane din Europa, în ţări ca Austria, Germania, Elveţia şi Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.