Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Cine este, de fapt, Lucian Rădulescu, consilierul deputatei PSD care a înjurat și amenințat un polițist

lucian radulescu scandal politisti

Fostul de acum consilier PSD, Lucian Rădulescu, bărbatul din Ploiești care a înjurat și amenințat un polițist, după ce a oprit neregulamentar mașina, este, culmea, și presedinte la Sportul Snagov.

În urmă cu câteva luni, omul de afaceri Lucian Gheorghe l-a acuzat pe acest de fals și uz de fals. „Am rămas fără 50.000 de euro din conturi. Îi place să i se spună Becali de Ploiești”, afirma afaceristul, la vremea respectivă.

Oficialii Sportului Snagov nu au dorit să facă o declarație publică despre incident incident, dar au ținut să precizeze că Rădulescu e doar „președinte onorific” la club și că nu ar apărea înregistrat în acte la FRF.

Citește și: Rareș Bogdan, anunț bombă despre Kovesi:Cerută de urgență la Parchetul UE

Scenele din trafic s-au petrecut cu o zi în urmă, la Păulești, în jurul orei 16.30. La 17.30, Lucian Rădulescu a sunat la 112 (informație pe surse), reclamând că a fost victima unui abuz al polițiștilor, care i-ar fi reținut actele ilegal, nespecificând însă că el plecase de la locul disputei cu agenții.

Aflând că polițiștii sunt la secție, Rădulescu s-a dus după ei, continuând să aibă atitudinea recalcitrantă. Un ofițer a sesizat că Rădulescu emana halenă alcoolică, așa că a decis să-l testeze cu etilotestul. Rezultatul: 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat. Se întâmpla însă la ora 18.00, respectiv la o oră și jumătate după scenele de la Păulești. A fost și momentul în care s-a calmat și și-a recunoscut vinovăția.

Lui Lucian Rădulescu i-a fost reținut permisul de conducere, fiind sancționat contravențional pentru injurii și conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

În punctul de vedere exprimat de Lucian Rădulescu pentru observatorulph.ro, acesta susținea că ”Am fost vânat, îmi pare rău pentru limbaj!”.

Citește și: Acuzații grave! Trafic de cocaină cu permisiunea SIE

Pe de altă parte, și IPJ Prahova a dat un comunicat despre acest incident.

”Cu referire la imaginile apărute în spațiul public, cu privire la un eveniment înregistrat pe raza localității Păulești, județul Prahova, facem următoarele precizări:

Bărbatul din imagini, în vârstă de 45 de ani, a oprit neregulamentar pe raza localității Păulești, iar la intervenția echipajului de poliție, acesta a devenit recalcitrant, a adresat injurii, a înmânat documentele polițiștilor, după care a părăsit locul evenimentului.

Ulterior, acesta s-a prezentat cu autoturismul la sediul Postului de Poliție, unde a continuat să aibă un comportament neadecvat, iar în urma testării conducătorului cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat.

Citește și: Olguța Vasilescu, atac dur la adresa USR: ‘Spune ca are un proiect de eliminare a pensiilor speciale. Minte!’

În cauză au fost întocmite procese verbale de constatare a contravenției pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei și reținându-se permisul de conducere celui în cauză”, precizează polițiștii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.