Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Ciocnire EXPLOZIVĂ Tudose - Dragnea, relatată de Țuțuianu: 'Ia-o pe Irina și du-te la mall dacă ești așa de bine văzut'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose gesturi

Fostul vicepreședinte PSD Adrian Țuțuianu, actual membru Pro România, a povestit luni, într-o conferință de presă, un dialog care ar fi avut loc între fostul premier PSD Mihai Tudose și liderul PSD Liviu Dragnea, înainte ca Țuțuianu și Tudose să ajungă în Pro România.

Tudose i-ar fi spus lui Dragnea să-și ia iubita, pe Irina Tănase, și să iasă împreună într-un mall să verifice dacă îl înjură lumea sau nu îl înjură.

  • „Liviu Dragnea și consultanții lui știu că a ajuns la un nivel de insuportabilitate uriașă. Ca să spunem o glumă, așa, Mihai Tudose, în stilul lui mai bolovănos, la o discuție în partid când înca nu plecasem, i-a spus: 'Băi, dacă ești așa de bine văzut de oameni, ia-o, mă, pe Irina și du-te la mall. Că noi ne-am dus și nu ne-a înjurat nimeni”, a relatat Țuțuianu.

Înaintea puciului eșuat, inițiat în toamna lui 2018 de gruparea Firea-Stănescu-Țuțuianu, Adrian Țuțuianu le-ar fi spus membrilor PSD din Dâmbovița, la o întâlnire privată:

  • Paul Stănescu a spus cam așa, în stilul lui, mai cu armetica: Băi ăştia care vreți cu Dragnea, luați-l de mână și mergeți cu el prin București, prin Brașov. Dacă lumea vă primește bine, noi suntem niște idioți”.

Citește și: Procesul lui Dragnea: DNA renunță la cererile de sesizare a CCR

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.