Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Ciolacu, dezvăluiri despre relația cu premierul Ciucă: 'Eu nu sunt preşedintele PSD care mă duc la Guvern să fac numiri sau să încurc lucrurile'

Inquam Photos / Daniel Stoenciu
ciuca ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că are o relaţie instituţională foarte bună cu premierul Nicolae Ciucă, precizând că este un şef de partid care ''nu se bagă'' în actul de guvernare.

''Avem (n.r. - cu premierul) o relaţie instituţională foarte bună, ne punctăm pe lucrurile esenţiale, eu nu mă bag în actul de guvernare. (...) Eu nu sunt preşedintele PSD care mă duc la Guvern să fac numiri sau să încurc lucrurile. Comunic cu miniştrii PSD, am vorbit cu domnul Stănescu, stăm de două zile la sediu, am vorbit cu fiecare ministru, pentru că trebuie să ne pregătim şedinţa de coaliţie, să ştim cu ce mergem şi abordăm problemele în coaliţie'', a spus Ciolacu, duminică, la Antena 3.

În ceea ce priveşte criticile pe care i le-a adus preşedintele PNL, liderul social-democraţilor a arătat că Florin Cîţu ar trebui să înţeleagă că nu a creat o majoritate cu USR.

''Nu cred că mai aşteaptă românii de la noi să ne criticăm, să ne potenţăm la televizor. Eu am evitat total. Cred că aşteptările românilor de la noi sunt cu totul altele în acest moment şi ar trebui şi Florin Cîţu, preşedintele Senatului, să înţeleagă că nu a creat o majoritate împreună cu USR. A creat-o împreună cu PSD în acest moment şi avem cu totul alte abordări'', a menţionat Marcel Ciolacu.

Întrebat când a discutat ultima dată cu preşedintele Klaus Iohannis, Ciolacu a precizat că întâlnirea a avut loc pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României.

''Ultima discuţie cu Klaus Iohannis a fost pe 1 Decembrie. (...) Am vorbit cum sunt problemele la Cameră, la Senat, că eram împreună cu domnul Cîţu. (...) Ne vedem de drumul nostru'', a afirmat preşedintele PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.