Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Ciolacu, reacționează după inculparea deputatului Dorel Căprar: 'Nu sunt Ivan cel Groaznic. Nu sunt în funcția de călău'

Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a declarat că situația lui Dorel Căprar nu a fost discutată în CEx, ci deputatul a vorbit despre problemele emoționale cu care se confruntă el și familia lui după inculparea în dosarul șpăgilor. El a spus că va fi o decizie democratică în PSD și a precizat că nu e „Ivan cel Groaznic”.

„Nu am citit cuvântul șpagă în niciun rechizitoriu. Eu știu că aceste rechizitorii nu sunt publice. Domnul Dorel Căprar azi s-a ridicat în ședință și a dat explicațiile dânsului, sub nicio formă elemente din dosar. Mi-a spus problemele emoționale prin care trece, atât el cât și familia. E aceeași situația ca și la mine în organizație, mandatele expiră. O să fie o decizie. Am toleranță zero la corupție, dar am toleranță zero și în ceea ce privește drepturile omului. Supremația legii și independența judecătorilor trebuie să fie clară. Eu nu sunt Ivan cel Groaznic. Nu am nici apucăturile. Să lăsăm democrația partidului să funcționeze. Nu să apară Ivan cel Groaznic. E posibil să vorbim despre o achitare și la domnul Căprar”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni la Parlament, la finalul CEx al PSD.

Liderul interimar al PSD a adăugat, întrebat ce înseamnă democrație în PSD, că o decizie privitoare la realegerea în funcția de lider al PSD Arad a lui Dorel Căprar va fi discutată și luată de organizația social-democrată.

„Veți vedea deciziile pe care o să le luăm. Eu v-am spus că se va lua o decizie democratică. Dumneavoastră îmi cereți să iau eu o decizie azi. Nu s-a discutat despre situația lui. Presupun că după 9 ianuarie, nu e așa de mult, când organizația de la Arad va lua niște hotărâri în interiorul organizației. Repet. Eu nu sunt în funcție de călău. Eu sunt într-o funcție de girant al unui Contres. Dacă vom lua decizii greșite vă rog să ne lăsați să le luăm și să ne judecați”,a conchis Ciolacu.

Citește și: PSD a decis în CEX: când au loc alegeri în filalele județene ale partidului

Dorel Căprar a fost chemat, vinerea trecută, la DNA Timișoara, pentru a fi informat că a fost inculpat în dosarul şpăgilor.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că deputatul PSD de Arad Dorel Căprar a fost chemat din nou, vineri, la DNA Timişoara, pentru a fi informat că are calitatea de inculpat în dosarul şpăgilor.

Deputatul este acuzat de 12 infracţiuni de folosire a influenţei sau autorităţii.

În dosar au fost reţinute iniţial opt persoane, printre care şi şeful Direcţiei Regionale de Drumuri Timişoara, Cristian Ispravnic, însă, ulterior, au fost eliberate de către judecători.

Ispravnic a fost plasat sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

În dosar sunt cercetaţi şi doi deputaţi PSD, Dorel Căprar şi Florin Tripa, dar şi senatorul PSD Ioan Narcis Chisăliţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.