Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Video | Ciolacu și Ciucă răspund de ce se va merge împreună la europarlamentare, dar nu și la locale: Ar fi fost o greșeală / Trebuie să învățăm din trecut

Inquam Photos / Octav Ganea
ciuca ciolacu ciuca

Video | Ciolacu și Ciucă răspund de ce se va merge împreună la europarlamentare, dar nu și la locale: Ar fi fost o greșeală / Trebuie să învățăm din trecut

Președinții PNL și PSD, Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, au vorbit, miercuri seară, despre comasarea alegerilor, fiind întrebați de ce se va merge împreună la europarlamentare, dar nu și la locale.

"Este o întrebare care este absolut normală. Am avut dezbateri. Sunt abordări care fac obiectul alegerilor. Nu putem vorbi de alegerile locale care au o altă configurație., La alegerile europarlamentare discutăm de reprezentanții României.

La nivelul fiecărei filiale vor exista strategii specifice, sunt diferențe și în mediul urban și rural. Au fost elemente de divergențe în coaliție, dar au fost argumentate.

Dacă se va reuși la nivel local să se depășească aceste lucruri, fără se depășească liniile roșii, îmi doresc foarte mult.

Trebuie să învășăm din trecut. S- a mai încercat o dată, USL, când s-a decis să se meargă așa. S-a dovedit că nu funcționează. Atunci când vorbim de locale și europarlamentare, trebuie să vedem care a fost beneficiul banilor europeni. Acest lucru poate fi folosit în campania electorală", a spus Nicolae Ciucă

"PSD, ca și PNL, are mii de aleși locali. Ar fi fost o greșeală ca noi din birou să hotărâm ce e mai bine pentru fiecare comună, oiraș, municipiu. Aceste decizii se iau la baza partidelor.

În perioada următoare sunt convins că vom avea și alianțe locale. Dar ei știu ce mai bine.

Vom pune prioritățile românilor înainte de deciziile din birorui.

Direcția politică o va da lista politică de la europarlamentare", a spus și Marcel Ciolacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.