Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Cioloș vinde blana ursului din pădure: Două nume care se vor regăsi în Guvernul Cioloș 2

dacian ciolos guvern

Dacian Cioloș, premierul desemnat, vorbește despre viitoarele nume de miniștri din Guvernul Cioloș 2, deși la acest moment un asemenea guvern beneficiează doar de susținerea USR, formațiune cu mai puțin de 100 de voturi din cele 465 din Parlament.

„Pe structura actuală a guvernului voi primi propuneri, sugestii de nume de colegi pentru fiecare portofoliu. Voi merge cu liste scurte pentru fiecare minister. În Biroul Național vom lua decizia definitivă pentru Comitetul Politic”, a declarat Cioloș la Digi 24.

Întrebat dacă în viitorul guvern se va regăsi și Cătălin Drulă, ministru al Transporturilor în Guvernul Cîțu, Cioloș a răspuns: „Din punctul meu de vedere, da. Având în vedere performanțele domnului Drulă, în momentul de față ar fi greu să găsim o alternativă mai bună.”

Dacian Cioloș l-ar vrea și pe Dan Barna, fostul său adversar în cursa pentru pentru președinția USR, în guvernul pe care ar urma să-l conducă. „Da, sigur, eu îmi doresc să se regăsească. Nu am avut o discuție definitivă cu el, dar ar trebui să se regăsească pe listă. E fostul vicepremier, care a coordonat echipa USR în guvern”, a mai declarat premierul propus.

Dacian Cioloș urmează să depună luni în Parlament lista de miniștri și programul de guvernare, potrivit procedurii descrise în articolul 103 din Constituție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.