Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO CIRC fără sfârșit, s-au făcut de râsul țării: 15 din cei 17 candidați pentru șefia PNL Timișoara S-AU RETRAS

debanat.ro

Un număr de 15 candidaţi înscrişi pentru funcţia de preşedinte al PNL Timişoara şi-au retras candidaturile, rămânând în cursă doar doi: Cosmin Tabără şi Claudiu Chira.

În cursa pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei PNL Timişoara au rămas doar doi candidaţi din cei 17 înscrişi, viceprimarul municipiului Timişoara Cosmin Tabără şi deputatul Claudiu Chira.

Citește și: VIDEO Alegeri cu scandal și îmbrânceli la PNL Timișoara. Sunt implicate cele două tabere care îi susțin pe cei doi candidați

Scandalul la alegerile PNL Timişoara a continuat şi sâmbătă, încă de când s-a aflat că regula pentru acces este aceea ca participanţii la conferinţa de alegeri să fie înregistraţi şi să primească o brăţară pentru a putea să voteze, iar cei care nu sunt pe convocator n-au putut pătrunde în incintă.

Aceştia au început să vocifereze, iar forţele de ordine ale centrului comercial, respectiv ale Poliţiei supraveghează intrarea în mall, unde au loc alegerile.

Citește și: Ăsta da festival al democrației: 17 candidaţi s-au înscris pentru funcţia de preşedinte al PNL Timişoara - Lista nu a fost publicată de PNL Timiş

În sală, conferinţa de alegeri se desfăşoară conform programului. În sala sunt numeroase persoane, între care şi unele fără mască sau care nu o poartă corespunzător.

17 candidaţi s-au înscris pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei de Timişoara. Printre cei care îşi anunţaseră candidatura se numărau şi cei doi rivali de la alegerile din 3 iulie, Raul Ambruş şi Cosmin Tabără. Vineri seară, însă, candidatura lui Ambruş a fost invalidată de Comisia de Arbitraj a partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.