Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Circ total între echipa PSD și un cetățean nervos: politicienii au fost EVACUAȚI dintr-un parc - 'Nu mai furaţi'

O echipă PSD de campanie din Constanța a fost luată la goană de un cetăţean revoltat de faptul că politicienii apar prin cartiere doar în perioada electorală. Un marinar din Constanța, Gavrilă-Vasile Codor, a fost indignat de prezenţa primarului Decebal Făgădău, a viceprimarului Costin Răsăuţeanu şi a mai multor persoane din PSD într-un parc al Constanţei.

Citește și: PSD îi cere președintelui României să își prezinte scuzele: Când Iohannis spune că economia merge rău, trebuie să ne așteptăm că va merge bine

Când i-a văzut pe politicieni cetățeanul a început să strige la ei, iar reprezentanții PSD au preferat să plece din parc.

„Ce faceţi aici, dom' primar? Ce v-a împiedicat în toţi aceşti ani să reparaţi acest parc? Aţi fost atâţia ani viceprimar, apoi primar, de ce n-aţi făcut? Ce v-a împiedicat să faceţi acest parc cum trebuie, atâţia ani, cine v-a împiedicat!? Nu mai furaţi, vă spun eu, lăsaţi-vă de furat! Construiţi şi oamenii vor avea de muncă, vor avea bani, nu vor avea nevoie de ajutoarele voastre“, a strigat, exasperat, constănţeanul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.